Een meerjarigonderhoudsplan
van mjoplus

Geeft grip op onderhoud.

‘’Zicht op de toekomst met behulp van een meerjarig onderhoudsplan’’

mjoplus

Waarom een meerjarig onderhoudsplan?

Elk gebouw dient te worden onderhouden. Denk hierbij aan schilderwerk en diverse onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Het onderhouden van een gebouw brengt kosten met zich mee. Om deze kosten inzichtelijk te krijgen wordt een MJOP opgesteld zodat duidelijk wordt welke onderhoudskosten men kan verwachten op de korte en lange termijn. Aan de hand van deze MJOP kan men bepalen hoeveel budget er jaarlijks gereserveerd dient te worden om het onderhoud te kunnen laten uitvoeren. Hierdoor komt men niet voor onverwachte hoge kosten te staan en blijft het inzichtelijk welke werkzaamheden vereist zijn om het gebouw in goede staat te behouden.

Voor wie is een meerjarig onderhoudsplan?

Een MJOP is belangrijk voor onder andere: bedrijven, gebouweigenaren, vastgoedbeheerders, en verengingen van eigenaren. Het is belangrijk vooruit te denken, vooral als het gaat om een object waar terugkomende kosten aan verbonden zijn. Een MJOP is dus voor ieder die vooruit wil denken.

Onze service

Ons bureau levert meerjarige onderhoudsplanningen die op maat gemaakt zijn. Deze MJOP’s worden opgesteld op basis van diverse onderdelen. Er zal een inspectie op locatie uitgevoerd worden om de huidige conditie van diverse onderdelen te beoordelen. Deze conditiemeting samen met de bestaande gegevens en de huidige kennis van ons bureau helpt bij het opstellen van een compleet meerjarig onderhoudsplan. Periodiek kan er een actualisatie op locatie uitgevoerd worden indien dit gewenst is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of nieuwsgierig naar onze werkwijze, dan lichten wij dit graag toe in een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op via ons contactformulier of mail naar cvt@twillertcalc.nl

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Adres:
Neerduist 9D, 3751 LX BUNSCHOTEN
Telefoonnummer: 033-299 4488
E-mailadres: cvt@twillertcalc.nl