Bouwkundige calculaties

Calculaties van Nieuwbouw, utiliteitsbouw,
renovaties en verbouwingen.

“Calculatiebureau van Twillert kent zijn specialiteiten in het uitrekenen van unieke bouwprojecten en gecompliceerde verbouw- en renovatieprojecten.”

bouwkundige-calculaties

Werkwijze

Bij Calculatiebureau van Twillert kan de klant altijd rekenen op een uitgebreide begroting. Elke calculatie is op regelniveau zodat de opdrachtgever, indien gewenst, inzicht krijgt in de bouwkosten van het project. Calculaties worden opgebouwd met behulp van actuele prijzen en eventueel met prijzen van onderaannemers en bouwmateriaalleveranciers. Deze prijzen, samen met een door ervaring opgebouwde onderlegger met normen, zorgen voor een complete begroting. Deze begroting kan op maat afgesteld worden samen met u, de klant, om het gewenste resultaat te behalen. Denk hierbij aan het afscherpen van prijzen voor een aanbesteding / inschrijfbegroting, of het toepassen van duurzame alternatieven in verband met het behalen van een bepaalde energieprestatie op een gebouw.

Calculatiebureau van Twillert maakt bij het begroten gebruik van een calculatie software die door middel van CUF (=Calculatie Uitwissel Formaat) om te zetten zijn naar diverse calculatie programma’s zoals Ibis Trad, Kraan, Vakware etc.

Diversiteit aan projecten

Door de jaren heen heeft ons bureau een prachtig portfolio opgebouwd met een grote diversiteit aan projecten. Calculatiebureau van Twillert kent zijn specialiteiten in het uitrekenen van unieke bouwprojecten en gecompliceerde verbouw- en renovatieprojecten. Ook kunnen wij ondersteuning bieden aan diverse onderaannemers bij het opzetten van prijsopgaves. Denk hierbij aan calculaties voor glas- schilderwerken of seriematige na isolatiewerkzaamheden. Benieuwd naar onze werken? Werp een blik naar onze projecten op de site of neem contact met ons op!

Bereikbaar en flexibel

Ons kantoor is klein maar onze capaciteit is groot. Wij staan klaar voor de
klant en houden de lijnen kort. Bij calculatiebureau van Twillert kan de klant rekenen op persoonlijk contact en service.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Adres:
Neerduist 9D, 3751 LX BUNSCHOTEN
Telefoonnummer: 033-299 4488
E-mailadres: cvt@twillertcalc.nl